Schrijven

Direct contact opnemen
Een vraag of bericht? Neem vooral direct contact op via het contactfomulier hieronder.

Waarmee mag ik je aanspreken?

Via welk e-mailadres kan ik je bereiken?

Schrijven

Een goede tekst is helder, interessant en bereikt zijn doel. Klinkt simpel, maar dat is het vaak niet. Voordat een tekst echt degelijk in elkaar zit, zijn er vaak meerdere versies in de prullenbak beland. En dat kost tijd, rode inkt en veel energie.

Ik help je graag met je speeches en teksten. Dat scheelt een hoop tijd en energie. Maar het is vooral ook een leuker proces. Twee zijn creatiever dan een. Samen spreken we goed door wie de doelgroep is, wat het doel van de tekst is en wat de toon moet zijn. En het eindresultaat bestaat uit teksten die direct goed inzetbaar zijn.

En hoe werkt zo’n samenwerking dan? Hoe jij het wil. Graag een complete tekst die direct online kan? Ik schrijf hem voor je. Zelf je toespraak schrijven, maar kom je er niet uit? We gaan samen nadenken over een goede verhaallijn. Of behoefte aan een scherpe blik omdat je teksten nog wat te wollig zijn? Ik kijk met je mee.

Wat kun je van mij verwachten?

Vlotte, snelle stijl van schrijven.

Beeldend taalgebruik.

Gedegen theoretische kennis van tekst- en speechschrijven

Gedegen ervaring uit de speechschrijfpraktijk en tekstschrijfwereld.

 Dus, samengevat, waarvoor kun je bij mij terecht?

Creatieve speeches die aansluiten bij je publiek

Snelle, scherpe teksten voor folders, websites of andere media

Advies over doelen, doelgroepen en verhaallijnen. En brainstormen over leuke metaforen, sterke boodschappen en helder taalgebruik.

Vragen? Interesse? Neem contact op via info@inpositievezin.nl of bel 06-19939254