Contact

Mijn naam is Anne van Barlingen, en ik mag mijzelf directeur van 'In Positieve Zin' noemen

'De sturende kracht van taal' vind ik machtig interessant. Wat kun je met taal bereiken bij je publiek? Welke rol speelt retorica?  Ik heb gewerkt als speechschrijver bij het ministerie van VWS, en heb ik als ondernemer mijzelf verder als speech- en tekstschrijver ontwikkeld. Tijdens mijn studie communicatiewetenschap en master 'Nederlandse Taalbeheersing' is mijn interesse voor humor als retorisch middel ontstaan. Meer over mijn werkverleden kun je vinden op LinkedIn

Ik werk sinds 2011 als ondernemer, en mijn klussen staan steeds vaker in het teken van 'positieve communicatie'. Ik geloof dat er nog veel meer aandacht aan positieve communicatie besteed kan worden. Iemand doen glimlachen of een warm gevoel bezorgen is mogelijk met simpele woorden. Daarom richt ik mij op positieve teksten. Dat betekent dat mijn werk gericht is op inspireren, hoop geven en glimlachen.

Dus heb je een vrolijke speech  of vlotte tekst nodig? Of een enthousiasmerende gelegenheidstoespraak? Heb je zin om humor vaker in te zetten als communicatiemiddel? Of zin om samen met collega's jullie kennis over humor te vergroten? Bel me of mail me!

Geïnteresseerd in een leuke samenwerking? Of een andere vraag?

Neem contact op!

Telefoonnummer: 06-19939254
E-mail: info@inpositievezin.nl

Correspondentieadres:
Lindelaan 127
2282 ER Rijswijk

Vragen? Interesse? Neem contact op via info@inpositievezin.nl of bel 06-19939254